Metsän makuja

Tiesitkö että Mesiangervo sisältää samaa salisyylihappoa kuin aspiriini? Tai että sikurirousku on täynnä curryn kaltaisia, syviä aromeja? Koivunmahla ylläpitää suun terveyttä ja poistaa nestettä kehosta, mustaherukan ja vadelman lehdet puhdistavat ja rauhoittavat mieltä ja kehoa - suomalainen metsä on varsinainen makujen ja terveysvaikutteiden sinfonia.

Metsän mauista ja hyvää tekevästä voimasta saat nauttia Metsä Cafe/Barissa Mannerheimintiellä.

Varaukset: riikka.hakala@metsaskogen.fi

Kauden menu

Sienet, marjat, villiyrtit ja sesongin kasvikset yhdistyvät Metsä Cafe/Barin tarjonnassa. Luvassa on takuulla aitoja makuja suomalaisesta luonnosta. Lisää ideoita ja tukea kotikokkaukseen villisienistä- ja yrteistä saat keittokirjoistamme, joita voi ostaa mukaan.

Metsä Cafe/Bar palvelee liikkeen aukioloaikojen mukaisesti.

Riikka Hakala

Metsän menusta löytyy suomalaisen metsän herkkuja kuten sieniä, marjoja ja kauden kasviksia eri muodoissa – suomalaisittain yksinkertaisia ja puhtaita raaka-aineita sekä konstailemattomia makuelämyksiä. Neljä vuoden aikaa mahdollistaa, että voimme tuoda menuuseen erilaisten satojen maku maailmoja. Terveysvaikutteinen ruoka pitää sisällään puhtaita, vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Valinnat tehdään aina maku maailmoista tuumaakaan tinkimättä. Riikalla on sydän täynnä metsän taikaa, joka kuuntelee aina mielellään asiakkaiden toiveita ja palautetta. Hänellä on myös vastuullisuus vahvasti DNA:ssa, joten hyppääminen Metsä/Skogenin tiimiin oli luonteva valinta Riikan urapolulla.

”Minua inspiroi ihmiset ja luonto. Haluan kehittää ruoka-konseptia, missä yhdistyy sekä metsä elämys, että kunnioitus luontoa kohtaan. Toivon, että saan asiakkailta sekä toiveita että palautetta, jotta voimme luoda makuelämyksiä, joista jää hyvä olo. Terveysvaikutteinen luomuruoka on kasvava trendi maailmalla, mutta minun sydämessäni nämä arvot ovat olleet jo kauan”.

Varaa cafe/bar käyttöösi

Metsä Cafe/Bar tarjoaa aitoja makuja suomalaisesta luonnosta. Marjat, villiyrtit ja kauden kasvikset yhdistyvät menussamme uudella tavalla. Varaa ravintola käyttöösi niin saat jakamattoman huomiomme.