Metsän tarina

Carita Peltosta kutsutaan ”skutsimutsiksi” ja syystä: Metsä/Skogenin konsepti on syntynyt hänen henkilökohtaisen havahtumisensa pohjalta. Työuupumuksen jälkeen Carita koki metsän parantavan vaikutuksen voimakkaana ja halusi tuoda saman kokemuksen myös niille, joilla ei ole mahdollisuutta päästä oikeaan metsään. Syntyi ajatus metsästä keskellä kaupunkia. Syntyi Metsä/Skogen. Carita on luonut konseptin tyhjästä ja etsinyt ympärilleen intohimoisen tiimin toteuttamaan sitä. Carita vastaa Metsä/Skogenin kehittämisestä ja johtamisesta.

Metsä/Skogen tuo parantavan metsän kaikkien ulottuville. Metsässämme voit virkistäytyä vihreyden keskellä, haistella luonnon tuoksuja, maistella ruokaa tai käpertyä päiväunille riippuvaan pesään. Metsä/Skogen on yhtä moniaistinen kuin oikea metsä. Se on elämyksellinen ja ekologinen concept store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta. Se on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestyle-konsepti.

Carita Peltonen

Carita Peltosta kutsutaan ”skutsimutsiksi” ja syystä: Metsä/Skogenin konsepti on syntynyt hänen henkilökohtaisen havahtumisen pohjalta.

Carita on luonut konseptin tyhjästä ja etsinyt ympärilleen intohimoisen tiimin toteuttamaan sitä. Carita vastaa Metsä/Skogenin jatkuvasta kehittämisestä ja johtamisesta.

Arja Paakkola-Saarinen

Marja Juntunen

Anne Törnroos

Anne Törnroos on Metsä/Skogenin luova johtaja ja vastaa siitä, että Metsä/Skogen on visuaalisena kokonaisuutena tyylikäs.

Anne on taustoiltaan paitsi luova designeri, myös vaatesuunnittelija joka tunnetaan erityisesti hänen taannoisesta Minni F. Ronya -vaatemerkistään. Metsä/Skogenin, niin kuin Annenkin, loputon inspiraation lähde on metsä ja ympäröivä luonto.

Riikka Hakala

Oma Louekari

Oma pyrkii tekemään jokaisesta Metsä/Skogen-vierailusta ikimuistoisen. Hän huolehtii siitä, että jokainen asiakas saa palvelua omana itsenään ja että jokaisen tarpeet otetaan yksilöllisesti huomioon. Oma haluaa että Metsä/Skogenin myymälä on tasa-arvoinen niin kuin metsä: jokainen on tervetullut.

Metsä/Skogenin Forest Whispererinä tunnettu Oma tietää, että niin metsä vastaa kuin sinne kuiskaa. Hänen taustansa on luonnontieteissä, ja ekologisuus ja vastuullisuus ovat Omalle tärkeitä arvoja.

Piia Honkanen

Suunnittelija Piia Honkanen vastaa Metsä/Skogenin vaatemallistojen ja tekstiilituotteiden suunnittelusta. Hän on työskennellyt monialaisesti luovalla alalla – hänen syvä ymmärryksensä toimivien tuotteiden anatomiasta näkyy Metsä/Skogenin omassa mallistossa.

Metsä/Skogenin vaate- ja tekstiilimallistossa Piia korostaa vastuullisuutta: hän haluaa tehdä niin laadukkaita ja ajattomia tuotteita, että niitä halutaan käyttää vuosikausia. Metsä/Skogenin vaatteet ja tekstiilituotteet on helppo sulauttaa osaksi olemassa olevaa tyyliä ja elämäntapaa.